1 jaar Diabetesgeneeskunde.nl

 

 

 

 

 

Precies één jaar geleden ging diabetesgeneeskunde.nl ‘live’. Na maanden van voorbereidingen waren de Internistendagen van vorig jaar het podium voor de lancering van hét online platform voor diabetesprofessionals in de 1e en 2e lijn. Inmiddels is het platform door bijna 5.000 bezoekers bezocht, zijn er meer dan 100 nieuwsartikelen gepubliceerd en treft u er meer dan 50 educatievideo’s

De inhoudelijke redactie, bestaande uit prof. dr. Joost Hoekstra, prof. dr. Guy Rutten, dr. Erik Serné, dr. Bert-Jan Potter van Loon en dr. Jan Westerink, heeft een belangrijke rol gehad in de realisatie van deze content. Naast het schrijven van artikelen, hebben zij ook een bijdrage geleverd aan de educatievideo’s op het platform. En bij alles wat op Diabetesgeneeskunde.nl gepubliceerd is, heeft de redactie de content getoetst aan relevantie voor de praktijk, actualiteit en objectiviteit.

Diabetesgeneeskunde.nl is een initiatief van meerdere koepelorganisatie die actief betrokken zijn bij de diabeteszorg in Nederland. Daarnaast zijn inhoudelijke/ netwerkpartners betrokken, en dragen een aantal Healthcare organisaties bij aan de financiële ondersteuning van het platform.

2018 Is een uitdagend jaar voor de diabeteszorg in Nederland met o.a. nieuwe richtlijnen voor de 1e en de 2e lijn. Diabetesgeneeskunde.nl informeert en doet verslag van en vanaf de belangrijke diabetesactiviteiten gedurende het jaar, waaronder de EASD in Berlijn. Ook zal de website verder worden ontwikkeld om de toegankelijkheid van de informatie te verbeteren.

Voor een bijdrage aan de content of suggesties over (de inhoud op) diabetesgeneeskunde.nl kunt u de redactie mailen op: redactie@diabetesgeneeskunde.nl

Wellicht vindt u dit ook interessant

Plaats een reactie

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Patiëntvoorbeelden m.b.t. vergoeding

Voeg je koptekst hier toe

Vergoeding diabetesmiddelen

Apothekersinstructies:

Er zijn 2 soorten terugbetalingsregelingen:
* TBR: patiënt declareert online of per post of de apotheker declareert namens de patiënt online
** HEVO-Consult: patiënt betaalt kosten eerst zelf en stuurt declaratie naar HEVO-Consult