Redactie

Dr. E.H. SernéDr. E.H. SernéErik Serné is internist-vasulair geneeskundige in het VUmc Amsterdam. Tevens is hij bestuurslid van de Diabeteskamer en hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Diabetologie.
drijfveer
Prof. dr. G.E.H.M. RuttenProf. dr. G.E.H.M. RuttenGuy Rutten is oud-huisarts en hoogleraar Diabetologie aan het Julius Centrum voor Gezondheids­wetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde. Tevens was hij ruim 20 jaar voorzitter van de DiHAG, de Diabetes Huisartsen Adviesgroep.
drijfveer
Prof. dr. J.B.L. HoektraProf. dr. J.B.L. HoektraJoost Hoekstra is als internist / scientific officer verbonden aan de Science CRO Julius Clinical te Zeist. Hij was 2001 tot 2014 als hoogleraar Algemene Inwendige Geneeskunde verbonden aan het AMC.
drijfveer
Dr. J. Westerink
Dr. J. WesterinkJan Westerink is werkzaam als internist-vasculair geneeskundige in het UMC Utrecht. Zowel in zorg als onderzoek bestaat er een speciale interesse in vaatziekten bij patiënten met diabetes mellitus type 2.
drijfveer
Dr. B.J. Potter van LoonDr. B.J. Potter van LoonBert Jan Potter van Loon is als internist-nefroloog verbonden aan het OLVG in Amsterdam. Namens de NIV was hij één van de auteurs van de Landelijke Transmurale Afspraak Diabetes mellitus type 2.
drijfveer