EASD Barcelona – Wat mag u verwachten

De EASD is hét grootste Europese congres op het gebied van diabetes. Vanzelfsprekend is Diabetesgeneeskunde hierbij aanwezig en brengt u vanuit Barcelona op de hoogte van het laatste congresnieuws.

Samen met Nederlandse experts bespreken wij in korte educatievideo’s en artikelen de belangrijkste onderzoeksresultaten die tijdens de EASD gepresenteerd worden en plaatsen wij deze in perspectief van de klinische praktijk in Nederland. Uiteenlopende onderwerpen komen voorbij: de laatste inzichten op het gebied van diabetische nefropathie, innovatieve technologische ontwikkelingen, relevante en actuele data van grote trials en de toekomst van nieuwe therapieën.

Daarnaast besteden wij extra aandacht aan onderzoek uit eigen land en vragen wij Nederlandse experts die op het EASD programma staan om een bijdrage.

In de week van de EASD (16 tot 20 september) ontvangt u een dagelijkse nieuwsbrief en op maandag 23 september sluiten we de EASD week af met het nieuws van de vrijdag en de belangrijkste highlights van het congres.

Bent u zelf in Barcelona en wilt u een bijdrage leveren? Mail dan de redactie via redactie@dkbgk.pp2.medonline.nl.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Plaats een reactie

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Patiëntvoorbeelden m.b.t. vergoeding

Voeg je koptekst hier toe

Vergoeding diabetesmiddelen

Apothekersinstructies:

Er zijn 2 soorten terugbetalingsregelingen:
* TBR: patiënt declareert online of per post of de apotheker declareert namens de patiënt online
** HEVO-Consult: patiënt betaalt kosten eerst zelf en stuurt declaratie naar HEVO-Consult