Internationaal symposium Diabetische Voet (ISDF), 22-25 mei in Den Haag

Het Internationale Symposium over de Diabetische Voet (ISDF), dat elke vier jaar wordt georganiseerd, is het grootste en meest prestigieuze symposium gericht op complicaties bij diabetes m.b.t. de onderste ledematen. Het symposium heeft zijn unieke positie bereikt door deelnemers en deskundigen uit alle hoeken van de wereld, en met een breed scala aan specialiteiten, samen te brengen op één locatie.

Dit jaar vindt het symposium plaats van 22 – 25 mei, in het World Forum in Den Haag. We nodigen u van harte uit om deel te nemen. Tijdens dit unieke multidisciplinaire symposium worden de laatste wetenschappelijke resultaten gepresenteerd; zowel ‘basic research’ resultaten als nieuwe klinische inzichten die relevant zijn voor iedereen die werkzaam is in dit veld. Door middel van o.a. plenaire sessies, workshops, abstract presentaties (oral en poster) en panel discussies wordt deze informatie gedeeld, besproken en bediscussieerd.

Een aantal gerenommeerde deskundigen zullen de meest recente data in hun presentaties tonen op het gebied van preventie, diagnose en behandeling. Tijdens dit symposium heeft u meerdere mogelijkheden om met uw internationale collega’s en experts van gedachten te wisselen. Niet voor niets wordt het symposium gezien als dé internationale (wetenschappelijke) bijeenkomst op het gebied van de diabetische voet.

Registreren of meer informatie?
Voor meer informatie over het symposium, bezoekt u de website www.diabeticfoot.nl.

E-mail: diabeticfoot@congressbydesign.com
Twitter: https://twitter.com/IntSympDF 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/diabetic-foot 

Wellicht vindt u dit ook interessant

Plaats een reactie

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Patiëntvoorbeelden m.b.t. vergoeding

Voeg je koptekst hier toe

Vergoeding diabetesmiddelen

Apothekersinstructies:

Er zijn 2 soorten terugbetalingsregelingen:
* TBR: patiënt declareert online of per post of de apotheker declareert namens de patiënt online
** HEVO-Consult: patiënt betaalt kosten eerst zelf en stuurt declaratie naar HEVO-Consult