Diabetes united in live Q&A

Livestream over het coronavirus en type 1 diabetes.Als je diabetes hebt, behoor je volgens de richtlijnen van het RIVM tot een risicogroep voor corona. Er zijn dan ook veel vragen en zorgen. Daarom gaan we de komende tijd regelmatig een livestream organiseren om je zoveel mogelijk van goede medische én praktische informatie te voorzien. Ook gaan we in op vragen die leven bij mensen met type 1 diabetes.

Dat doen we niet alleen, want dit is een tijd om ons te verenigen, ook op het gebied van diabetes type 1. Diabeter doet mee en samen bundelen we de kennis op het gebied van type 1 diabetes. Ook gasten van andere organisaties en bedrijven zullen aanschuiven.

Stel je vragen

Met deze livestreams willen we je verder ondersteunen. Stel je vragen en laat ze beantwoorden door experts. Via Facebook stuurden jullie bijvoorbeeld al verschillende vragen in en daar zijn we heel blij mee.

De eerste uitzending is woensdag a.s. 25 maart om 19.30 uur. Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte. Wil je meer weten over het coronavirus en type 1 diabetes? Kijk dan eens hier.

Het bericht Diabetes united in live Q&A verscheen eerst op JDRF.

Bekijk het originele bericht