Diabetes Innovatie symposium: “Proeven aan de toekomst”

Op donderdag 2 juni 2022 aanstaande organiseren de Evert van Ballegooie Stichting en het Diabetes Fonds gezamenlijk het eerste Diabetes Innovatie Symposium onder de titel “Proeven aan de toekomst”.

Ga voor het volledige programma naar: www.diabetessymposium.nl Inschrijven kan via deze link.

Dankzij de ondersteuning van de Rabobank kan het symposium gehouden worden in het congrescentrum van het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.

Het programma (14.00 – 19.30) is interessant en uitdagend; de locatie is bijzonder en dé plek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn op een ontspannen en prettige manier met anderen die actief zijn in de diabeteszorg. Zoals eerder bij de Evert van Ballegooie lezingen wordt het symposium afgesloten op een prachtige culinaire wijze.

Het programma wordt ingeleid door Michel van Schaik (Rabobank), Teri Brouwer (Evert van Ballegooie Stichting) en  Diena Halbertsma (Diabetes Fonds).

Belangrijke onderdelen zijn de MedArt lezing van Daan Roosegaarde, de Tech lezing van Gaston Remmers en de visionaire Evert van Ballegooie lezing van Robin Koops en Arianne van Bon. Voeg daar aan toe “Het beste diabetesidee” en “OnderzoekNL” en je hebt een compleet en prachtig geheel met afsluitend “Proeven aan de toekomst” (walking dinner).

Ga voor het volledige programma naar: www.diabetessymposium.nl

Wellicht vindt u dit ook interessant

Plaats een reactie

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Agenda

Patiëntvoorbeelden m.b.t. vergoeding

Voeg je koptekst hier toe

Vergoeding diabetesmiddelen

Apothekersinstructies:

Er zijn 2 soorten terugbetalingsregelingen:
* TBR: patiënt declareert online of per post of de apotheker declareert namens de patiënt online
** HEVO-Consult: patiënt betaalt kosten eerst zelf en stuurt declaratie naar HEVO-Consult